Tämä on Coala Oy:n ylläpitämä sivusto jolle on kerätty tietoa ja linkkejä eri kokonaisarkkitehtuuriaiheista.

Meillä Coalassa on vuosien varrella kertynyt paljon blogeja, webinaareja ja muita tiedon lähteitä, joten ajattelimme, että olisi kiva jos materiaalia olisi helposti muillekin saatavilla. Kokonaisarkkitehtuuri.fi kokoaa näitä materiaaleja isompien kokonaisuuksien alle.

Huomaathan, että kaikki Kokonaisarkkitehtuuri.fi-sivustolla julkaistuun aineistoon liittyvät tekijänoikeudet kuuluvat Coalalle. Olemme iloisia, jos sivustolle kerätystä tiedosta on sinulle hyötyä organisaatiosi sisäisessä työssä. Tässä tarkoituksessa saat käyttää aineistoa sellaisenaan tai muunnella sitä tarpeisiisi sopivaksi. Mainitsethan kuitenkin lähteenä Coalan.

Ethän käytä Kokonaisarkkitehtuuri.fi-sivuston aineistoja kaupallisesti esimerkiksi osana konsultointi- tai koulutuspalveluita, joita tarjoat omille asiakkaillesi. Kaupallisesta hyödyntämisestä tulee aina sopia Coalan kanssa erikseen.

Voit lisäksi jakaa sisältöä julkisesti kunnioittaen tekijänoikeutta ja hyvää liiketoimintatapaa. Voit esimerkiksi jakaa linkin Kokonaisarkkitehtuuri.fi sivustolle mainiten samalla, että sivusto on Coalan laatima. Huolehdi samalla, ettei linkitys tai muu tiedonjako luo harhaanjohtavaa kuvaa yritysyhteistyöstä.

Coalan logo valkoinenCoalan logo valkoinen

Tietoa kokonaisarkkitehtuuri.fi:stä